Sunday, October 20, 2013

RS Meeting AJK OHM 2013 ~ Teratak Ikan Bakar Sri Murni, Hulu Langat

 
Sumber Foto diatas : http://www.nhidayuroslan.com dan http://www.kosmo.com.my

Pada 19 Oktober 2013 telah berlangsung Mesyuarat AJK OHM yang bertempat di Lokasi Teratak Ikan Bakar Sri Murni, Hulu Langat, Selangor. Tempat ini memang jauh terpencil dari ibu kota memang sesuai sangat untuk meeting yang lebih tenang dan fokus jauh dari gangguan kesesakkan kota. Mesyuarat berlangsung pada jam 8.00pm dan tamat pada jam 11.00pm. Banyak perkara yang dibincangkan bagi perancangan aktiviti kelab bagi tahun 2014.
 
Ok tak banyak hendak diceritakan pasal meeting tersebut, biarlah pihak pengurusan AJK update nanti. yang hendak disentuh dalam entri ini adalah lokasi tempat meeting ini. Tempat makan ni memang terkenal, hanya yang tau sahaja akan datang jauh2 untuk makan disini. Tempat menarik, makanan pun menarik juga.
Semoga pembaca dan ahli kelab boleh mencuba lokasi tempat makan ini

Sekian Laporan oleh: OHM103

No comments:

Post a Comment

- Anonymous tak akan dilayan. Sila tinggalkan nama / nama samaran supaya senang nak sebut sekiranya ada perbincangan.

- Komen yang berkaitan dengan artikel di atas sahaja.

- Komen merapu @ 'Hit and Run' akan diPADAMkan serta merta.

Komen / pendapat yang berbaur ugutan, hasutan, kepartian, perkauman, kelucahan serta apa-apa sahaja yang menyentuh keharmonian sesebuah negara / agama / bangsa adalah dilarang sama sekali dan pihak KOHM tidak akan teragak-agak untuk meminda / memadam mana-mana komen yang dianggap tidak sesuai untuk dipaparkan di dalam blog ini. Kebijaksanaan anda di dalam memberi komen / pendapat yang membina adalah dipohon.