Monday, March 30, 2015

MAT Kelab Orang Hutan Malaysia ke - 4 2015

Semua ahli Kelab Orang Hutan Malaysia, terutama ahli yang aktif di panggil mesyuarat oleh Majlis Tertinggi bagi bersama-sama hadir ke MAT Kelab Orang Hutan Malaysia. Panggilan dibuat melalui jemputan melalui Facebook dan Apps Talegram oleh tuan Garfu. Majlis tertinggi telah mebuat keputusan untuk melangsungkan MAT di Cafe D Manggis, Sungai Buloh pada 28 mac 2015

MAT berlangusng bermula jam 9.00 pagi dengan kehadiran ahli-ahli KOHM.

Tok Wan, adalah Ahli KOHM yang petama tiba bagi meraikan MAT kali ini.
Terima Kasih Tok Wan

Alhamdulillah MAT KOHM kali ke 4 ini cukup corum... so pengundian boleh dijalankan untuk melantik J/K baru dan membentangkan usul. Berat kalau korum tak cukup ini, nanti ROS tak dapat nak mengesahkan perlantikan dan usul yang dibentangkan.

Srikandi Esah Nini, setia dengan Pena dan kertas.  Terima kasih

MAT dimulakan dengan sarapan pagi, maklumlah mereka yang hadir awal kebanyakkan tidak bersarapan lagi. Sempat lagi admin nak bagi pantun dua kerat berkenaan sarapan

"Pagi-pagi masuk meeting sebab sarapan
gambar masa sarapan tak ada...."
                                                                          hahahahhahah

Selepas sarapan, barulah meeting dimulakan. antara kata-kata yang diulang banyak kali dalam MAT adalah
                                           

"saya [nama] menyokong cadangan tersebut"
"saya [nama] mengesahkan untuk cadangan tersebut"

Dua ayat yang admin selalu dengar dalam meeting walaupun diganggu oleh ahli hyperaktif semasa meeting. Saya pilih posting kali ini untuk merakamkan kenangan-kenangan kami melalui lensa saya.


Antara ahli yang menarik perhatian. Sypull.

Artis yang sama-sama turun hadir meraikan MAT, Remy Ishak... Bang update istagram, twitter,dan facebook ker
Kirim salam kat Tiz Zaqiyah yer....

Ahli yang paling awal bangun untuk meraikan bersama MAT kali ini. Kalau dalam telegram
dia lah orang yang admin paaalllliiinggg kasihi. Oppss inner disccusion only
a
Ketua tektikal KOHM,Syed... tgk tue email dapat seminit sekali. Info dari
radio amatur lagi......banyak oooooo pengetahuan beliau

"joe, aku nak tanya ko, bende alah ini boleh buat lampu terangkan kem site tak"
"&^(^*%^&%*&^^&%&*"
Yus (baju biru) : cover tidur, mata tutup mulut senyum....
Abg remy ishak, x habis2 lagi update instagram, lain kali pakai 4g LTE bang... cepat sikit upload

Setiuasaha dan Bendahari, berdua bersatu.... korang rasa, kenapa begitu sekali garfu pandang uncle zainol.

Inilah antara orang2 kuat menjayakan KOHM.
Faiz : aku tanya apa khabar
Yus : khabar baik!
Faiz : *terkesima
admin nampak mcm kembar pulak korang nie. Cute
Awak di mana?
a... awak dimana?
awak di mana?

"dahlia buang air kecik la tadi"
fuhhh

Abg Yus, bangun meeting dah nak habis! dari tadi tutup mata

Habis meeting, Ahli kelab telah di berikan peluang menikmati kari kambing. terima kasih KOHM kerana sediakan kari kambing

Abg Midy dan kari kambing berpisah tiada... amboi... admin yang tengah buat report nie pun terliur melihattnya

wah nampak sangat menyelerakan makan tengah hari, rugi sapa yang tidak hadir.  

last but not least.... kami dapat bergambar beramai-ramai


free style
ok yang nie boleh framekan.... kenangan 2015 

Barisan kepimpinan KOHM 2015

Berdiri dari kari : Joe Kargo, Faiz dan Joe Cendol
Duduk Dari kiri : Syed, Garfu, Tokwan, Rosman, Uncle Zainol dan Ninie Nurse


pesanan ikhlas daripada admin :)



1. Sila pastikan yuran tahunan KOHM dibayar sebeleum 4/4/2015. Admin telah membayar

2. mari bersama-sama meraikan event KOHM yang akan dijalankan. ajak rakan-rakan saudara mara untuk bersama kami

3. Jika ada cadangan apa-apa kami alu-alukan. Boleh email ke admin k.a@oranghutanamalaya.com


Komen / pendapat yang berbaur ugutan, hasutan, kepartian, perkauman, kelucahan serta apa-apa sahaja yang menyentuh keharmonian sesebuah negara / agama / bangsa adalah dilarang sama sekali dan pihak KOHM tidak akan teragak-agak untuk meminda / memadam mana-mana komen yang dianggap tidak sesuai untuk dipaparkan di dalam blog ini. Kebijaksanaan anda di dalam memberi komen / pendapat yang membina adalah dipohon.